Miten voin parantaa pokeritaitojani?

Australia

1958mirianphilps

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  August 28, 2023

Report Employer

About Us

Jos pelissä on pieni blind, potin koko määräytyy käden koon mukaan. Pienin potin koko 10 Big Blind No Limit -pelissä on 1000 ja vähimmäispotin koko on 1. Maksimi potin koko 10 no limit -pelissä on 100 000 ja minimi potin koko on 10. Pienin potin koko 1 ei-raja-pokeripelissä on asetettu 1000:een ja vähimmäispotin koko on asetettu 1:een. 1 ilman rajoja pelissä potin koko määräytyy käden koon mukaan. Kun sinulla on perusteet alas, syventää strategista tietämystäsi kehittyneen tutkimuksen kautta.

Opiskele optimaalisia strategioita elementtejä, kuten pre-flop ja post-flop pelin, panostuksen koko, käsittely vedonlyönti, pelaa pois asemasta, bluffata ja soveltaa enimmäispainetta. Lue kirjoja ja artikkeleita pokeristrategiasta pelaamistasi peleistä. Study Advanced Strategy. Mitä syvällisempi strateginen tietosi, sitä älykkäämpiä voit pelata jokaista kättä. Opi käsitteistä, kuten alueen analysoinnista, fi.poker-4all.com vedonlyönnin koosta, pankkien hallinnasta ja pelaajien suuntausten hyödyntämisestä.

On tärkeää ymmärtää tämä: olet vain pelin kolmannessa vaiheessa, kun olet ylös ja vastustajasi on alas. Jos ne ovat alas, olet jo voittanut, koska olet ylös kaikista vaiheista. Näin päädyt kahteen voittajaan tapahtumaa kohden. Mitä useimmat ihmiset ajattelevat yksinkertaisena kolmen kortin floppipelinä, on muutamia yllättäviä vivahteita piilossa keskivaiheissa. Texas Hold'em on kolmivaiheinen pokeriturnaus. Kun ensimmäinen käsitys pelistä on kuitenkin saavutettu, siitä tulee paljon jännittävämpi.

Verkossa aloittelija ei tarvitse pelata mitään erityistä pokerityyliä, eikä hänen tarvitse ymmärtää, miksi pelaaja käyttää tiettyjä käsiä. Mutta on etu, että online-pokeri antaa sinulle live-pokeria. Lisäksi oppia bluffata, toinen tärkeä osa parantaa peliä on tunnistaa arvo pystyä ottamaan osuma lyhyellä aikavälillä. Tämä tarkoittaa eroa käden taittamisen välillä, jota et halua pelata, ja vedonlyönnin pelosta, että jäät taaksepäin kierroksella.

2) Et välttämättä bluffaisi aina heikoilla käsillä, haluat ehkä olla konservatiivisempi riippuen potin tyypistä ja muiden pelaajien tyypistä. Pidän ideoista #3, #4, #5 (erityisesti viides), mutta kysyn #2 perustuen siihen, miten olen oppinut pelin. 4) Sinun pitäisi pystyä soittamaan (riippuen tilanteesta). Yleensä on järkevää bluffata (heikkojen käsien tapauksessa), mutta tämä ei ole kovin luonnollista. 5) Sinun tulisi pystyä nostamaan suurilla käsillä ja / tai pienillä käsillä.

3) Et pelkää nostaa heikkoja käsiä tehdä lauta "ystävällisempi" (jos sovellettavissa). 1) Et aina menisi arvokäsineitä vastaan arvoa vastaan (esim. Tiedän myös, että se riippuu paljon siitä, miten haluat oppia sen. Multi-Table Cash (tai Mixed-Type) -pelit - Pelaaja asettaa viiden kortin turnauksessa sallitun vähimmäispanoksen 5,00. Online Pokerin pelaajien perusteet. Tämä on yleensä suositumpi pienemmille sivustoille kuin suuremmille, joilla on kiinteät turnaukset ja jotka eivät näin ollen voi varaa menetettyä peliä korvaamaan.

Yleensä pelataan kuudessa kierroksessa tai vähemmän, pelaajat maksavat 1.00 per käsi, saavat turnauksen sirun jokaisesta voitetusta kädestä ja turnauksen sirun rikkoutuneesta kädestä. Pelaajan asema rahapeleissä määräytyy hänen voittamansa summan mukaan. Käteinen lisäksi 5.